Medálok

Mágus medál, TPD090

A Mágusban nincs semmi misztikus ! Tudó embert jelent ha mégis misztikus volt eddig akkor az azért tartottad misztikusnak mert még nem tudod még amit ő ! De ez csak idő kérdése lehet mert az ő tudása benned is megvan.Mert fél lépéssel jár csak előtted  ! Ismeri az  univerzális törvények és szimbólumok erejét és használja !

Olyan sincs hogy fekete mágia ! Csak a mágus lehet fekete vagy fehér attól függően hogy mire használja a tudását !

Ár: 
14 800 Ft
Mindenség Kulcsa medál, TPD733

Univerzális kulcs , pozitiv negatív szimbolumot egyaránt tartalmaz ,olyan mint egy tolvajkulcs minden zárat kinyít ! Egy mágusnak nélkülözhetetlen eszköz !

Ár: 
14 760 Ft
Merkaba medál, TPD2858

A legerősebb védelmező talizmán, egy életen át működik! Hord magadnál! Felszentelés után a legerősebb energiasugárzó talizmán is.

Ár: 
19 500 Ft
Pentagram medál, TP089

Az 5 ágú csillag más néven pentagram a legnagyobb hatalmi és védelmi erőket képviseli. A kozmikus istenné vált ember szimbóluma, aki játszik a négy elemmel. Egy csúccsal felfele a legnagyobb áldás.

Ár: 
9 900 Ft
Nap-Hold Egység medál, TPD120

Ez a darab is csodálatos mint jelentésben mint pedig kidolgozásban! Az élet a négy elem, földanya, nap-hold és mindez védelem alá helyezve! Energiát és egységet sugároz!

Ár: 
11 900 Ft
Angyal medál, TP123

Az angyalok az emberek segítésére szerződtek! Ha ilyen medált teszel fel magadra , bátran kérdezz tőle, kérj tőle. (Ellenkező esetben inaktív marad!) Az őrangyal feladata hogy figyelje az életutadat és segitsen neked rajta járni ! Tiszteld és végy tudomást róla.

Ár: 
9 800 Ft
Ember és Csakra medál, TPD854

Segíti az energetikai feltöltődést, helyreállítja az egyesúlyt a csakra központokban. Mindezt, a féldrágakövek segítik elő.

Ár: 
12 350 Ft
Cica medál, TCM086

A misztérium, mágia mellett a macska a függetlenség szimbóluma. Segít az energiamezők tisztán tartásában, az energiarablás megfékezésében és az ellazulásban. Példát mutat, erőt kölcsönöz, hogy gyorsan és ösztönösen cselekedjünk, hogy az életet játékként, az összetűzéseket tréningként, motivációs gyakorlatként fogjuk fel.

Ár: 
4 160 Ft
Szerelem és Élet medál, TPD315

Az ametisztel megbolondított tudatos szerelem a háromszögben ( szenthármasság ) és mindez egy körben azaz egységben ! Jól átgondolt hatással bíró medál ! Aki ezt képes megélni az hozzájutott az egyik legcsodálatosabb dologhoz amit az élet adhat neki !

Ár: 
7 100 Ft
Angyalszárny medál, TPD2933

A szárny a földhöz kötöttségtől való mentességet jelképezi ! Az angyalnak nincs teste ezért szárny sem lehet ,de az emberek szemében csak az repülhet aminek szárnya van így a művészetekben és vallásokban is szárnyal ábrázolták őket ! A fény angyalát hattyú szárnyal , a sötétség anygyalát denevérszárnnyal ábrázolták

Ár: 
13 620 Ft
Farkas medál, TP812

A farkas erős Spirituális és Mitológiai szimbólum! Az ősi ember a farkasoktól  tanult nagyon sok mindent pld. a falkában történő vadászást és a falkavezér választást is! Az ősi Róma alapítói Romulus és Rémus voltak akiket egy nőstény farkas nevelt fel. Az indiánok azt valloták ha bajban vagy és nem tudod mit tegyél elég felidézned egy farkas attól megkapod a helyes választ.

Ár: 
10 250 Ft
Egység és Ló medál, TPD360

A szabadság, erő, haladás (út, utazás) és vágyak szimbóluma. Ha a ló valamilyen formában megjelenik az életünkben, az gyors, meglepetésszerű fejlődést és a tudat kiszélesedését eredményezheti. Lelkesedést és optimizmust kölcsönöz, erőt ad a kockázatok felvállalásához. Utat mutat arra: hogyan nyerhetjük vissza életenergiánkat.

Szeretet és Szabadság az ember elengedhetetlen igényei ! Ezt egy Ló 100%-ban tudja adni, segítőként utatmutatva az élet pozitív megéléséhez

Ár: 
6 800 Ft
Ying-Yang medál, TPD985

A dualitás csodaszép kidolgozásban ! Az egyensúly ,a férfi-nő,a sötét és világos ! Ismernünk kell mindkettőt ! Egy viszont biztos a világosba nem tudunk egy kis sötétséget vinni de a sötétségben ha megjelenik egy kis fény világos lesz. Tehát a sötétség a fény hiánya.

Ár: 
13 300 Ft
Ember-Egyensúly-Természet medál, TPD3392

Csodálatosan szép a jelent fokozottan erősítő kereszt ! A MOST letrejön a ott ahol az időt elvágja a függőleges vonal ! Ehhez társul az ametiszt nyugalmat és harmóniát árasztó hatása ,plusz a kereszt szárain nyíló virágok.

Ár: 
16 350 Ft

Az 5 ágú csillag más néven pentagram a legnagyobb hatalmi és védelmi erőket képviseli. A kozmikus istenné vált ember szimbóluma, aki játszik a négy elemmel. Egy csúccsal felfele a legnagyobb áldás.

Ár: 
2 000 Ft
Egyiptomi Ankh medál, TP1289

Az Ankh kereszt az egyik legerőteljesebb szimbólum, amit amulettként viseltek az ősi Egyiptomban.  Jelentése "az élet kulcsa".  A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték. Az univerzum életet adó és azt fenntartó erejét szimbolizálja. Viseld, ha több életerőre van szükséged, vagy ha szeretnél visszatérni a gyökereidhez.

Ár: 
7 800 Ft
Egyenlőszárú Kereszt medál, TPD406

 Az egyenlőszárú kereszt a jelenlét, és az egyensúly szimbóluma. A vízszintes tengelyt metszi a függőlegest és abban a pontban jön létre a MOST.Az egységből kieljesedő világ, (a négy elem világa - négy szár -).

Ár: 
10 950 Ft
Kelta Kereszt medál, TPD988

Az egyenlőszárú kereszt a jelenlét és az egyensúly szimbóluma a vízszintes tengelyt metszi a függóleges és abban a pontban jön létre a MOST. A kereszt díszítve van kelta szentháromság motivumokkal ami erősíti a hatását !

Ár: 
7 700 Ft
Dupla Pentagram medál, TPD3529

A védelem duplán betárazva ! kihangsúlyozva a szélén kövekkel ! Jó választásnak bizonyul a munkahelyen viselve .

Ár: 
13 900 Ft

Nehogy azt gondolja valaki ,hogy ez csak egy egyszerű szivecske a közepében díszítéssel  amit csak úgy megvehetünk ajándéknak a párunknak ! NEM ! Ez felelősségel jár ! A közepében ha megnézed három egység kapcsolódik a Test a Lélek és a Szellem ez azt jelenti hogy ezt is ajándékozod egyben ! Azt mondod ezzel ! Kedvesem a Szerelmem rendelkezik azzal a hármas tudatossággal ami nemcsak testileg hanem lélekben és szellemben is képes kapcsolódni hozzád átadva ezzel azt a teljességet neked aminek a megélése az élet egyik legnagyobb ajándéka az embernek !

Ár: 
6 600 Ft
Holdfázisok-Pentagram medál, TP1408

A pentagram, a legerősebb védelmi szimbólum és a hold-fázizok váltakozása egy szimbólumban. A Hold az ősi női principium képviselője. Változása csak látszólagos, illúzió. Ez a kombinált szimbólum segít felismeri az állandóan váltizó világ illúzióját. Vedd észre! Semmi nem az aminek látszik! - Ez ennek az ősi jelképnek az üzenete.

Ár: 
7 800 Ft
Élet Virága medál, TPD450

Az életnek és kezdetének szimbóluma. Minden, az örök mag az eszencia, amiből minden kiindul. A teremtés folyamata és maga a teremtés, amely végtelen akár az egymásba épülő körök mintázata. Ennek a tökéletes szimbólumnak a mintázata az élet minden aspektusában fellelhető a legapróbbtól a legnagyobbig. Segít harmóniába kerülni minden létezővel, vagyis az egységgel. 

Ár: 
17 090 Ft
Kormány medál, TPD1028

A kormány mindíg egy hajó legfontosabb része, hiszen annélkül nem irányítható. Ha úgy érzed, nem vagy ura életednek ez a szimbólum midíg emlékeztet, hogy kezedbe veheted az életed, csupán egy döntés. A TE döntésed, hogy sodródsz-e a szélben, vagy TE vagy a szél.

Ár: 
13 000 Ft
Elefánt medál, TPD4086

Siker, bölcsesség, erő, hosszú élet: Az elefánt egész Ázsiában a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet szimbóluma. E tulajdonságok a kiváló embernek is vonásai. Hajdan csak királyok tarthatták, viselhették szimbólumát, így az uralkodói hatalom jelképe is.

Ár: 
3 450 Ft
Mindent Látó Szem medál, TP1584

Hórusz szeme, (Udzsat-szem) kezdetben a Napisten, Isten szeme, (Atlantiszon Thoth Isten szeme), az Ősi Egyiptomban Hórusz szeme.  Több jelentése is van, aszerint, hogy jobbra vagy balra áll, a Napot vagy a Holdat jelképezheti. A szem alatti könnycsepp az emberiség születésére utal (a mítosz szerint Ré Napisten könnyeiből születtünk). A Szem végében látható spirál pedig az emberiség jövőjét, a Szellemhez felemelkedő hosszú, ciklikus utat szimbolizálja. 

Ár: 
8 250 Ft
Élet Virága medál, TPD452

Az életnek és kezdetének szimbóluma. Minden, az örök mag az eszencia, amiből minden kiindul. A teremtés folyamata és maga a teremtés, amely végtelen akár az egymásba épülő körök mintázata. Ennek a tökéletes szimbólumnak a mintázata az élet minden aspektusában fellelhető a legapróbbtól a legnagyobbig. Segít harmóniába kerülni minden létezővel, vagyis az egységgel.

Ár: 
15 300 Ft
Az Élet Fája medál, TPD1043

Az egységet, tökéletességet jelképezi. Összeköti az eget és a földet, egyensúlyt teremt. Ugyanakkor az élet szimbóluma is. 

Ár: 
11 200 Ft
Violinkulcs medál, TPD4115

G hang a violin kulcs neve. A hang amin a föld rezeg. Minden bolygót a Földet is egy fénymag írányítja . A fénymag formája megeggyezik a violin kulcs formájával. A mi bolygonk a Föld egy mély G hangon rezeg.

Ár: 
5 990 Ft
Bagoly medál, TP1619

A Bagoly a rejtély a bölcsesség, a misztikus dolgok, a titkok képviselője. Gyakran csatlakozik az erősen spirituális emberekhez. Ő a lelkek őrzője! Elkiséri a lelkeket a túlvilágra. Titkok hírvívője, gyógyítók társaként is tisztelik.

Ár: 
6 500 Ft
Kelta Kereszt medál, TPD458

Az egységből kieljesedő világ, (a négy elem világa - négy szár - ) tökéletes szimbóluma. Ez az egyszrű szimbólum így ahogy van elmond mindent a világról.

Ár: 
22 200 Ft
Színes Lepke medál, TPD1150

A pillangó szó ógörögül így hangzik: pszükhé.
Ami azt is jelenti: lélek.

A pillangó törékeny, rebbenő, megfoghatatlan – ahogy a lélek maga.
A pillangó történetében ott van a lélek fejlődésének története is.
A pillangó a lélek fejlődését, és a halálból kialakuló életet jelképezi.

A japánoknál ő a változékonyság szimbóluma.

A kínaiak szerint hallhatatlanságot jelent.

Megmutatja, hogyan lehet a legkönnyebben megvalósítani azt, amivé válni szeretnénk.
A pillangó minden vallás és mítosz része.

Ár: 
12 760 Ft
Párkapcsolat Kettősség medál, MPD1099

Kedves nézelődő ez már nem játék ! Csak akkor vedd meg ha elkötelezett híve vagy a párkapcsolatnak és saját fejlődésednek ! Mert ha az élet iskola akkor a párkapcsolat ELITEGYETEM !

Ár: 
10 400 Ft
Aboriginal Cápa medál, TP2329

Aboriginal= Legkorábban ismert benszülött

Egy Ausztráliában őshonos nép akik speciális  szimbolumrendszerrel rendelkeztek használták a testük befestésére is táncot járva a tűz körül ! A Cápát tisztelték mint a tenger fenséges ragadozóját így került cápa testre a jelképrendszerük

Ár: 
6 450 Ft
Csakra és Egység medál, TPD461

A Szentháromság  és a csakrakövek , erősítik a spiritualitást ! Annak aki spirituális utjának elején jár ! Az egység megéléséhez és megértéséhez vezető segitségként használható !

Ár: 
15 270 Ft
Lepke medál, TPD1151

A pillangó szó ógörögül így hangzik: pszükhé.
Ami azt is jelenti: lélek.

A pillangó törékeny, rebbenő, megfoghatatlan – ahogy a lélek maga.
A pillangó történetében ott van a lélek fejlődésének története is.
A pillangó a lélek fejlődését, és a halálból kialakuló életet jelképezi.

A japánoknál ő a változékonyság szimbóluma.
A kínaiak szerint hallhatatlanságot jelent.
Megmutatja, hogyan lehet a legkönnyebben megvalósítani azt, amivé válni szeretnénk.
A pillangó minden vallás és mítosz része.
Ár: 
4 450 Ft
Életvirága medál, MPD1146

Az életnek és kezdetének szimbóluma. Minden, az örök mag az eszencia, amiből minden kiindul. A teremtés folyamata és maga a teremtés, amely végtelen akár az egymásba épülő körök mintázata. Ennek a tökéletes szimbólumnak a mintázata az élet minden aspektusában fellelhető a legapróbbtól a legnagyobbig. Segít harmóniába kerülni minden létezővel, vagyis az egységgel.

Ár: 
16 000 Ft
Életfa medál, TP3109

Az egységet, tökéletességet jelképezi. Összeköti az eget és a földet, egyensúlyt teremt. Ugyanakkor az élet szimbóluma is. A nap és a hold a dualitást jelképezi

Ár: 
6 950 Ft
Viking Pajzs medál, TPD1189

Ütős darab ahogy mondani szokták ! Háromszorosan található meg benne az egyenlőszárú kereszt kihangsúlyozva az egységet belül és kívül is a gránát féldrágakövekkel  !

Ár: 
46 450 Ft
Világítótorony medál, TP3155

Ha találkozol egy világítótoronnyal az életben az mindig megmutatja a helyes irányt, mindig tudni fogod hogy merre irányitsd a hajód ! Mert a hajók nagy biztonságban vannak a kikötőkbe de nem arra tervezték őket !!

Ár: 
5 400 Ft
Rózsakereszt medál, TPD485

Egy titkos társaság, amely a felvilágosodás korában élte fénykorát, melynek a szabadkőműves páholyok is csak előszobái voltak, s melyben tagnak lenni társadalmi presztízst jelentett. Természettudósok és filozófusok gyűjtőhelye, akik mindannyian egyetlen rejtélyt kutattak: az aranycsinálás titkát.

Ár: 
13 970 Ft
Négy Elem medál, TP3228

Az 5 ágú csillag más néven pentagram a legnagyobb hatalmi és védelmi erőket képviseli. A kozmikus istenné vált ember szimbóluma, aki játszik a négy elemmel. Egy csúccsal felfele a legnagyobb áldás.

4 ága a négy elem jelképe, az 5. pedíg az isteni szikra amiből a 4 elem lett. (Víz - Tűz - Föld - Levegő)

Ár: 
15 230 Ft
Egység medál, TP3229

Az egységben levő párkapcsolat ! Ez az élet egyik legnagyobb ajándéka ! Jól kitalálták ! Egy pentagramba rakták ! Ez védelmet jelent és tényleg védeni kell mert manapság ritka !

Ár: 
15 650 Ft
Cica medál, TPD1869

A misztérium, mágia mellett a macska a függetlenség szimbóluma. Segít az energiamezők tisztán tartásában, az energiarablás megfékezésében és az ellazulásban. Példát mutat, erőt kölcsönöz, hogy gyorsan és ösztönösen cselekedjünk, hogy az életet játékként, az összetűzéseket tréningként, motivációs gyakorlatként fogjuk fel

Ár: 
7 200 Ft
Pentagram medál, TC122

Az 5 ágú csillag más néven pentagram a legnagyobb hatalmi és védelmi erőket képviseli. A kozmikus istenné vált ember szimbóluma, aki játszik a négy elemmel. Egy csúccsal felfele a legnagyobb áldás.

Ár: 
6 200 Ft
Galamb medál, TPD2266

A galamb nem csak a szabadság jelképe! Az állatok közül a postagalambok kapták a legtöbb háborus kitüntetést! Ők mentették meg a legtöbb embert. A kitartás, a hűség, a gerincesség ás a feltétel nélküli szeretet egyedei!

Ár: 
5 400 Ft
Delfinduó medál, TCM069

A DELFIN, az új erők és dimenziók szimbóluma. A delfin valójában megnyithatja a teremtés és az új dimenziók kapuját. A víz elengedhetetlen az élethez, de ugyanúgy a lélegzetvétel is az.  A delfin megtaníthatja az embert, hogy miként léphet be az élet vizébe, és hogy ott miként hívja elő a légzés és hang segítségével mindazt, amire a legjobban vágyik.

Ár: 
7 880 Ft
e-mail icon Facebook icon

Kérdésed van? Írj! info@symbolt.hu